Norsk verdsetting av EQ-5D-5L

FHI logoAhus logo

Registrering

Her kan du sjekke om du kvalifiserer og melde deg på intervju:

PÅMELDING

Du får spørsmål om hvor du bor, utdanning, kjønn og alder. Dersom vi trenger flere deltakere i din kategori får du anledning til å velge tidspunkt for intervju.

Dersom du representerer en organisasjon/klubb/arbeidsplass som ønsker å arrangere deltakelse som en dugnad, ta kontakt med prosjektleder Kim Rand på telefon 40220366 eller skriv til verdsetting@mathsinhealth.com

Informasjon om studien

Klikk her for informasjonsskriv (PDF):
Link til PDF infoskriv

På vegne av Folkehelseinstituttet og Akershus Universitetssykehus inviterer Maths in Health personer fra ulike deler av landet til å delta i et forskningsprosjekt om livskvalitet og helse.
Studien innebærer at du deltar i et intervju og svarer på oppgaver for å vurdere hva forskjellige typer helsesituasjoner betyr for deg og det livet du lever.
Svarene skal bidra til å forme fremtidens helsetjenester.

Første halvdel av studien ble gjennomført i 2019 og 2020 direkte av FHI, og ble avbrutt grunnet pandemien. Andre halvdel av studien utføres av Maths in Health på vegne av FHI og forskningssenteret ved Akershus Universitetssykehus.

Hva innebærer det å delta?
– Være med på ett intervju på 40-60 minutter der du vurderer betydningen av ulike former for god og dårlig helse
– Oppgavene løses på PC med hjelp og veiledning fra en av våre prosjektmedarbeidere
– Intervjuene gjøres i hovedsak via videokonferanse (Zoom). Vi reiser også rundt for å gjøre intervju ansikt til ansikt.
– Som takk for hjelpen får deltakere et gavekort på 500 kroner, eller tilsvarende beløp utbetalt til lag/organisasjoner dersom deltakelse gjøres som dugnad.